Vinhållare i Metall Drickande Figur

Köp Vinhållare i Metall Drickande Figur billigt. Just nu endast 399 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

När du blir lika vintörstig som själva vinhållaren är det bara att rycka flaska ur munnen på figuren och ta för dig. En lika rolig som snygg dekoration att ha på?

Du köper Vinhållare i Metall Drickande Figur hos Partykungen.
Endast 399 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

LED-Tavla Cocktails

LED-Tavla Cocktails
599 kr

En tjusig cocktailskylt, precis som man hade i staterna en del på 50 och 60-talet, kommer göra sig riktigt bra hemma i din hemmasnickrade bar. 50 x 50 cm stor, utrustad med LED-lampor som lyser?

Vinställ Byggbart i Trä - Vinställ Byggbart i Trä

Vinställ Byggbart i Trä - Vinställ Byggbart i Trä
499 kr

Här har du ett snyggt och simpelt vinställ som du bygger ihop helt själv. Bitarna är löstagbara och kan placeras ovanpå varandra. Med detta har du plats för alla dina?

Wetstop Barmattor - Jim Beam

Wetstop Barmattor - Jim Beam
499 kr

Barmattor med droppstopp och 100% gummibas garanterar en matta som stannar på plats. Skydda baren och marknadsför samtididgt vad din bar har att erbjuda.Välj mellan 13 officiellt licensierade?

Vindtät Askkopp i Rostfritt

Vindtät Askkopp i Rostfritt
49 kr

Nu behöver du inte oroa dig för att din trädgård ska fyllas med aska och cigarettfimpar. Denna vindtäta askkopp i rostfritt stål tar hand om den saken. Perfekt för?

Väggdekoration Saloon

Väggdekoration Saloon
249 kr

När man ridit genom ett blåsigt vilda västern, med scarfen full av sand, är det med lättnad man ser den här skylten uppenbara sig på husfasaden. En liknande känsla?

Trätunna för Vin - 10 liter Trätunna

Trätunna för Vin - 10 liter Trätunna
995 kr

Om du är ute efter den italienska landsbyggdsstilen i ditt kök så är det här en självklar detalj hemma hos dig. Den här tunnan är traditionellt designad i?

Vinhållare Pärlhalsband - Svart

Vinhållare Pärlhalsband - Svart
399 kr

Det här vinstället är magiskt elegant. Det ser ut som ett pärlhalsband men istället för formbart är pärlorna stabila och formade som ett vinställ med plats?

The Whisky Game

The Whisky Game
399 kr

Du älskar whisky, men hur mycket kan du egentligen om drycken? Känner du skillnad på en Scotch, Bourbon eller en god Rye? Nu är det upp till bevis - läs på lite om whiskys?

Ballongbåge Champagneflaska

Ballongbåge Champagneflaska
299 kr

PLOPP! Du vet den känslan när du poppar korken från champagneflaskan så den flyger all världens väg och skummet vräker ur flaskan? Oooh då vet man att det är?

 
 

Vinhållare i Metall Drickande Figur är märkt med: barinredning, bartillbehör, hem, vinställ, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.