Solhatt med frukter - One size

Köp Solhatt med frukter - One size billigt. Just nu endast 99 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Fåglarna kvittrar, solen skiner - på med hatten. Här har du en huvudbonad för soliga dagar när du vill vara lite extra fin och fruktig. Passar till vilken somrig outfit?

Du köper Solhatt med frukter - One size hos Partykungen.
Endast 99 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Konduktör Hatt - One size

Konduktör Hatt - One size
99 kr

"Alle man ombord!" skriker du innan du går in på maskeradfesten. Gästerna kollar på dig. Du nickar menande tillbaka. Här är det du som håller ordningen, på?

Jättesombrero - One size

Jättesombrero - One size
299 kr

En gigantiskt jätte sombrero i mexikanska färger med en diameter på hela 1 meter. Hatten är i vuxenstorlek och passar perfekt till den mexikanska festen!

Oktoberfest Bondhatt - One size

Oktoberfest Bondhatt - One size
199 kr

Skåla in nästa oktoberfest med denna fräcka hatt på huvudet. Gör oktoberfesten komplett med denna snygga bondhatt i temat ?oktoberfest?. Sätt på dig hatten?

Häxhatt med LED-belysning - Grön

Häxhatt med LED-belysning - Grön
99 kr

Häxans hatt är definitivt en av hennes viktigaste ägodelar, därför är det viktigt att den är snygg! Den här hatten hade däremot fått vilken häxa?

Komössa Med Horn

Komössa Med Horn
99 kr

Har du länge letat en hatt som inte är som alla andra? Nu kan du vara ko-lugn och sluta tjura, vi har hatten för dig! Stånga dig runt på stan i en komössa och sprid lite?

Häxhatt med Hår - One size

Häxhatt med Hår - One size
39 kr

Lev ut dina drömmar om att ikläda dig rollen som en riktigt stygg häxa på nästa maskerad. Det är alltid roligare att spela elak, och med denna snygga hatt blir du den elaka?

Glitterhatt Mörkblå - One size

Glitterhatt Mörkblå - One size
29 kr

En riktigt festlig blå hatt med glitter. Den för tankarna till kabaré eller karneval. Man kan nästan höra musiken redan nu och se artister dansa in på scenen. Planerar?

Filthatt Frankrike

Filthatt Frankrike
49 kr

En snygg hatt till den stora folkfesten kommer skapa en härlig och trivsam stämning. Med denna hatt kommer du kunna heja fram Frankrike till seger! Filthatt Frankrike är en snygg hatt?

Högvaktshatt - One size

Högvaktshatt - One size
99 kr

Svart högvaktshatt i fusk björnfäll. Guldfärgat band att trä runt hakan för att hålla hatten på plats. One size (vuxenstorlek).

 
 

Solhatt med frukter - One size är märkt med: hattar, hem, maskerad, vuxenhattar, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.