Sheriffshatt Svart - One size

Köp Sheriffshatt Svart - One size billigt. Just nu endast 49 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Bjuden på maskerad? Kom till festen som en cowboy! Och inte vilken cowboy som helst, utan en sheriff. Hatten är en viktig accessoar för en cowboy och här får du en cowboyhatt?

Du köper Sheriffshatt Svart - One size hos Partykungen.
Endast 49 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Sheriff Stråhatt - One size

Sheriff Stråhatt - One size
49 kr

Vill du klä ut dig till sheriff? Då är den här stråhatten i cowboy-stuk verkligen något för dig! Cowboy är en av de mest populära utstyrslarna när?

Polis Barn T-shirt - Medium

Polis Barn T-shirt - Medium
199 kr

Här kommer polisen och det är inte vilken polisman som helst, det är självaste kommissarien. Tur att det finns poliser som kan hålla lite ordning och reda på stans invånare?

Glasögon med Tomteluva

Glasögon med Tomteluva
39 kr

Jultomtar är vad dom alltid är.. ett gäng gubbar med ovårdat skägg och en alldeles för liten kappa. Varför kan inte du briljera nästa julfirande istället som?

Keps NCIS

Keps NCIS
49 kr

Är du ett stort fan av tv-serien NCIS eller ska du på maskerad utklädd till agent? Då har vi den perfekta accessoaren till din outfit. Med kepsen NCIS finns det inget tvivel om vem?

Leksakspistol i Metall

Leksakspistol i Metall
149 kr

Det är svårt att klä ut sig till en polis eller en gangster och inte ha en pistol i hölstret. En leksakspistol är den perfekta accessoaren som kommer att lyfta hela din maskeradkostym.?

Ballonger Hjärtan Vit/Guld - 25-pack

Ballonger Hjärtan Vit/Guld - 25-pack
69 kr

Ett gäng stilrena latexballonger med guldiga hjärtan som motiv är ett bombsäkert val av ballonger till exempelvis alla hjärtans dag. Vem, säg gärna vem som inte skulle?

Halloween Pappersdekoration - 7-pack

Halloween Pappersdekoration - 7-pack
99 kr

Om du funderar på hur du ska göra dukningen lite extra läskig i år så har du svaret här! Ett helt gäng med pumpor och skelett som du antingen kan lägga på?

Latexballonger Happy Easter Pastell - 5-pack

Latexballonger Happy Easter Pastell - 5-pack
49 kr

Inte skulle det väl bli så tokigt med ett gäng Happy Easter-ballonger i pastellfärger till påsk? Vi tror, och misstänker, att både barn och vuxna kommer älska?

Polis SWAT Set

Polis SWAT Set
69 kr

En SWAT-polis är den coolaste och tuffaste polisen bland alla poliser. Inget är för farligt eller för hemskt, en SWAT-polis är redo för allt. Är du redo? Det här?

 
 

Sheriffshatt Svart - One size är märkt med: hattar, hem, maskerad, vuxenhattar, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.