Sheriffhatt Brun för Barn - One size

Köp Sheriffhatt Brun för Barn - One size billigt. Just nu endast 99 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

I vilda västern finns det både cowboys och indianer, men vem ska se till att allt går rätt och riktigt till? Jo, det är ju stans sheriff så klart! I den här coola?

Du köper Sheriffhatt Brun för Barn - One size hos Partykungen.
Endast 99 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Buntband Vit - 100-pack

Buntband Vit - 100-pack
29 kr

Dags att bunta messa grejer hemmavid? Sladdar och annat som bara hänger och dinglar gör ingen glad, så satsa på ett gäng ordentliga buntband. Livet blir enklare då! Buntband?

SWAT Polis Teen Maskeraddräkt - One size

SWAT Polis Teen Maskeraddräkt - One size
299 kr

Rusta dig för att jaka rätt på farliga bovar! I den här maskeraddräkten är du redo för alla typer av situationer och uppdrag, och du kommer garanterat få stökiga?

Polis Barn Maskeraddräkt - Medium

Polis Barn Maskeraddräkt - Medium
299 kr

Upp med händerna! Nu kan ditt barn haffa skurkarna och bli barnkalasets hjälte med denna autentiska polisdräkt. Hur coolt är det inte att få vara en tuff polis!Polis?

Mega Lollipop Klubba

Mega Lollipop Klubba
49 kr

Ett gäng klubbor som ger sken av att vara en enda stor jätteklubba - hur festligt är inte det! Massor av goda fruktsmaker utlovas och om du behöver en rolig present har du hittat helt?

Babblarna Badhandduk

Babblarna Badhandduk
199 kr

Ingenting passar väl bättre än att bli torkad av ett gäng babblare efter ett långt och skummigt bad? Den här superfestliga handduken kommer snabbt bli barnens favorit och?

Trollface T-shirt - Large

Trollface T-shirt - Large
199 kr

Den leende mannne är tillbaka (nej, det är ingen Beck-film). Fast trollare och beckfilmerna suger ungefär lika mycket, vi får nog skicka ett gäng till nästa inspelning! Material:?

S.W.A.T Hjälm för Barn - One size

S.W.A.T Hjälm för Barn - One size
99 kr

Vem drömmer inte om att bli en tuff SWAT-agent hos specialpolisen? Med denna coola hjälm kan du i alla fall klä ut dig till en SWAT-polis nästa gång du är bjuden på?

Tillbehörskit Polis

Tillbehörskit Polis
99 kr

Det blir svårt att gripa bovar utan pickadoll och handbojor, så om du tänkt klä ut dig till en polis så behöver du komplettera med dessa. Ett komplett kit som passar även?

Handfängsel i Plast

Handfängsel i Plast
49 kr

Klart att du måste ha ett par handbojor nästa gång du är bjuden på maskerad, i alla fall om du ska gå till festen utklädd som en polis eller som en fånge. För?

 
 

Sheriffhatt Brun för Barn - One size är märkt med: barnhattar, hattar, hem, maskerad, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.