Princess Elektrisk Iskross

Köp Princess Elektrisk Iskross billigt. Just nu endast 799 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

När du blandar ihop mojitos, slushies och daiquiri så är det en sak som du garanterat behöver - krossad is! Det är ju dock ett väldigt sjå att krossa för hand,?

Du köper Princess Elektrisk Iskross hos Partykungen.
Endast 799 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Jigger 30/60 - Guld

Jigger 30/60 - Guld
149 kr

Allt är under kontroll. Gästerna har anlänt och du är i full fart med att blanda ihop den smarriga välkomstdrinken som kommer sätta startskottet på hela kvällen.?

Spritlåda till Bar - 55 cm

Spritlåda till Bar - 55 cm
499 kr

Den här spritlådan är rymlig nog för flera flaskor, och finns i olika storlekar. Den är tillverkad av bar@drinkstuff i rostfritt stål och låter dig ha alla flaskor?

Barblade i Rostfritt

Barblade i Rostfritt
29 kr

Här kommer favoriten bland professionella bartenders, en rejäl barblade i rostfritt stål från BAR@drinkstuff för enkel avtagning av kapsyler. Perfekt för flair-trixande?

Vispgräddearomer - Blåbär

Vispgräddearomer - Blåbär
49 kr

Smaksätt vispgrädde med goda vispgräddearomer. Nu kan du enkelt experimentera med nya smaker i din vispgrädde. Droppa ett par droppar i vispgrädden eller i gräddsifonen, vispa?

Rustic Pop Kapsylöppnare

Rustic Pop Kapsylöppnare
199 kr

Det är lätt hänt att förlägga saker där de inte ska vara, och sedan glömma bort vart de är. Klassiska tillfällen då sådant sker är nycklarna?

Droppkork Medium/Snabb - 1-pack

Droppkork Medium/Snabb - 1-pack
29 kr

Droppkork medium/snabb med fritt flöde.Passar de flesta flaskor.Tillverkad i rostfritt stål.

Bar Lord Jiggermått

Bar Lord Jiggermått
39 kr

Hur blandar man den perfekta drinken? Jo, du behöver ett jiggermått som du använder i baren för att snabbt och enkelt mäta upp ingredienser till olika drinkar. Perfekt både?

Korkskruv Vinflaska

Korkskruv Vinflaska
69 kr

Det finns många olika sätt att öppna en vinflaska på! Här har vi en söt miniatyrflaska med en snygg liten etikett på - och den hjälper dig att få upp envisa?

Oval Matkorg Klassisk - Blå

Oval Matkorg Klassisk - Blå
29 kr

Dessa matkorgar ser ut som korgarna på amerikanska snabbmatsställen, så fyll dem med korv, burgare eller nachos för att kunna äta som en äkta amerikan! Ett roligt sätt?

 
 

Princess Elektrisk Iskross är märkt med: bartillbehör, barutrustning, hem, iskrossar, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.