Polishatt för Barn Justerbar - One size

Köp Polishatt för Barn Justerbar - One size billigt. Just nu endast 69 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Om din son eller dotter ständigt tjatar om att bli polis, ja då är detta en hatt att fundera på till unngens kommande födelsedag eller till maskeraden. Denna polishatt passar?

Du köper Polishatt för Barn Justerbar - One size hos Partykungen.
Endast 69 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Face Jewels Moon Terror

Face Jewels Moon Terror
79 kr

Om planerna är att pimpa ansiktet inför nästa tillställning är det på sin plats med ett gäng glänsande ansiktsjuveler. Skapa en häftig kreation runt ögonen?

Happy Halloween Klubba - 17 g

Happy Halloween Klubba - 17 g
19 kr

Bus eller... godisklubba! Ladda med ett gäng spöklika klubbor innan halloweentåget knackar på din dörr, annars finns risken att du råkar ut för bus! Happy Halloween?

S.W.A.T. Väst - One size

S.W.A.T. Väst - One size
199 kr

Förvandla dig till en amerikansk polis på tre röda med denna autentiska S.W.A.T. väst. Den kanske inte är skottsäker, men vad gör det när den är så otroligt?

Keps Crew - One size

Keps Crew - One size
99 kr

Har du och vännerna en grupputklädnad planerad inför halloween? Vare sig ni ska vara ett gäng rappare, roddare på en konsert eller något mittemellan så blir dessa?

Polisbatong Svart

Polisbatong Svart
49 kr

Låt inte tjuven komma undan, införskaffa dig en polisbatong och du har alla vapen du behöver för att övermanna din motståndare.Denna polisbatong i plast är den givna?

Sheriffhatt Brun Deluxe - One size

Sheriffhatt Brun Deluxe - One size
99 kr

Vad vore en sheriff utan den obligatoriska sheriffhatten? Ja, ingen sheriff iallafall! Bara en sån där fusksheriff som tror han fortfarande har status och får respekt. Nehejdu! Så?

Svensk Polis Barn Maskeraddräkt - Large

Svensk Polis Barn Maskeraddräkt - Large
399 kr

Att som barn få klä ut sig till sin favoritsuperhjälte är nog bland det roligaste som finns, men det är nog inget i jämförelse mot att få förvandlas?

Gangster Dam Maskeraddräkt - Medium

Gangster Dam Maskeraddräkt - Medium
499 kr

Det var en gång en stad som hette Chicago. Det var maffians och gangstrarnas huvudstad. I den staden krigade gansterbossarna om vem det var som skulle äga staden och därmed bli den mäktigaste?

Gangster Hatt Pride

Gangster Hatt Pride
79 kr

Klä dig från topp till tå i regnbågens färger, och toppa din outfit med en lika färgstark hatt! Den här hatten i gangstermodell är en snygg accessoar på?

 
 

Polishatt för Barn Justerbar - One size är märkt med: barnhattar, hattar, hem, maskerad, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.