Polis Barn Tillbehörskit

Köp Polis Barn Tillbehörskit billigt. Just nu endast 149 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Låt ditt barn ta sig an låtsasfarliga uppdrag och hålla staden fri från banditer med detta roliga poliskit! Paketet inkluderar allt ditt barn behöver för en lyckad tjuvjakt?

Du köper Polis Barn Tillbehörskit hos Partykungen.
Endast 149 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Tillbehörskit Polis

Tillbehörskit Polis
99 kr

Det blir svårt att gripa bovar utan pickadoll och handbojor, så om du tänkt klä ut dig till en polis så behöver du komplettera med dessa. Ett komplett kit som passar även?

Poliskvinna Deluxe Maskeraddräkt - X-Large

Poliskvinna Deluxe Maskeraddräkt - X-Large
699 kr

Nu gäller det för de andra gästerna att akta sig, för denna poliskvinna är inte att leka med. Det visar sig dock att hon är väldigt snäll och egentligen bara är?

Guldhalsband Gangsta

Guldhalsband Gangsta
69 kr

När du vill inge respekt. När du vill slippa svara på onödiga frågor. När du vill ta fram gangstern inom dig. När det är attityden som räknas. Då är?

Gangster Maskeraddräkt - Small

Gangster Maskeraddräkt - Small
299 kr

Skumma gods i hamnen, oroliga speltorskar och plötsliga försvinnanden - men du vet ingenting. Du är bara en välklädd man som bär omkring på din orimligt stora?

Polis SWAT Set

Polis SWAT Set
69 kr

En SWAT-polis är den coolaste och tuffaste polisen bland alla poliser. Inget är för farligt eller för hemskt, en SWAT-polis är redo för allt. Är du redo? Det här?

Ögonmask Domino Svart - One size

Ögonmask Domino Svart - One size
49 kr

Vem är du? En klassisk tjuv, en hemlig beundrare eller någon som är på väg till en maskerad? Den här coola ögonmasken passar perfekt till alla dessa tillfällen.?

Handfängsel i Plast

Handfängsel i Plast
49 kr

Klart att du måste ha ett par handbojor nästa gång du är bjuden på maskerad, i alla fall om du ska gå till festen utklädd som en polis eller som en fånge. För?

Trunk Of Drunk Partyspel

Trunk Of Drunk Partyspel
299 kr

Trunk Of Drunk är det ultimata festspelet och innehåller allt du behöver för att spela de 8 bästa drickspelen. Allt du behöver göra är att samla ihop ett gäng?

Ballonger Hjärtan Vit/Guld - 100-pack

Ballonger Hjärtan Vit/Guld - 100-pack
199 kr

Ett gäng stilrena latexballonger med guldiga hjärtan som motiv är ett bombsäkert val av ballonger till exempelvis alla hjärtans dag. Vem, säg gärna vem som inte skulle?

 
 

Polis Barn Tillbehörskit är märkt med: hem, lek, leksaker, prylar, roliga, roliga prylar, spel, spel & lek, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.