Papperstallrikar Happy Day - 10-pack

Köp Papperstallrikar Happy Day - 10-pack billigt. Just nu endast 39 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

För att få en happy day, då behöver man ett gäng happy day-papperstallrikar att äta sin smörgåstårta (eller vanlig tårta) från. Därför?

Du köper Papperstallrikar Happy Day - 10-pack hos Partykungen.
Endast 39 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Clownhatt med Stora Knappar - One size

Clownhatt med Stora Knappar - One size
149 kr

Att klä ut sig till häxa, gangster och zombie på maskeraden kan kanske kännas lite dystert. Klä ut dig till en glad och härlig clown istället! Här hittar du den?

Carletti Maritza - 1-pack

Carletti Maritza - 1-pack
9 kr

Du vet säkert redan att hallon och mörk choklad är en underbar kombination, det behöver vi inte förklara. Köp hem ett gäng av dessa och maxa fredagsmyset! Carletti?

Handbojor i Metall

Handbojor i Metall
79 kr

Ska du vara utklädd som polis på maskeraden måste du såklart utrusta dig med ett par handbojor också. Allt för den realistiska looken, eller hur? Och givetvis också?

Blond Cowboy Mustasch

Blond Cowboy Mustasch
29 kr

Härligt blond mustasch som hämtad ifrån den vilda västern. Utmärkt komplement till maskeradutstyrseln som cowboy eller sheriff. Klistra på denna mustasch så är?

Sov Gott Resekit

Sov Gott Resekit
29 kr

Alla har vi någon gång vart med om ett skrikande barn på flyget, ett överdrivet aktivt par i hotellrummet bredvid eller ett gäng skönsjungande syrsor på campingplatsen,?

Plånbok Med Polisbricka

Plånbok Med Polisbricka
99 kr

Är det dags att dra på sig uniformen och leka tjuv och polis? Med denna snygga plånbok kan du stolt visa upp vem det är som bestämmer när du är ute och fångar?

Studentdjur Emoji

Studentdjur Emoji
49 kr

Den nyblivna studenten råkar möjligtvis inte gilla emojis? Om så fallet är, varför inte hänga ett gäng av dessa emojinallar runt halsen?Studentdjur Emoji levereras?

Självlysande Armband - 100-pack Vita

Självlysande Armband - 100-pack Vita
199 kr

Den givna accessoaren på sommarfesten eller för en sväng på stan. Bär du ett gäng självlysande armband kommer du definitivt att synas. Perfekta även till barnkalaset?

Norsk Polis Barn Maskeraddräkt - Small

Norsk Polis Barn Maskeraddräkt - Small
399 kr

Att som barn leka tjuv- och polis är nog bland det roligaste som finns. Ta leken en nivå till genom att låta barnet klä ut sig till en riktig polis med vår norska poliskostym?

 
 

Papperstallrikar Happy Day - 10-pack är märkt med: dukning, engångstallrikar, festartiklar, hem, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.