Paljetthatt Gangster Guld - One size

Köp Paljetthatt Gangster Guld - One size billigt. Just nu endast 99 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

En härlig hatt till kalaset eller nyårsfesten! Det går inte att låta bli att bli glad när man får denna hatt på huvudet. Med en guldfärgad hatt full med paljetter?

Du köper Paljetthatt Gangster Guld - One size hos Partykungen.
Endast 99 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

S.W.A.T. Väst - One size

S.W.A.T. Väst - One size
199 kr

Förvandla dig till en amerikansk polis på tre röda med denna autentiska S.W.A.T. väst. Den kanske inte är skottsäker, men vad gör det när den är så otroligt?

Gangster Hatt Pride

Gangster Hatt Pride
79 kr

Klä dig från topp till tå i regnbågens färger, och toppa din outfit med en lika färgstark hatt! Den här hatten i gangstermodell är en snygg accessoar på?

20-tals Gangster Barn Maskeraddräkt - Large

20-tals Gangster Barn Maskeraddräkt - Large
199 kr

Är mamma och pappa snål med veckopengen? Med en liten maffiaboss i hemmet blir det nog helt andra bullar! 20-tals Gangster Barn Maskeraddräkt inkluderar en kritstrecksrandig kavaj med knäppning,fuskfickor?

Keps Crew - One size

Keps Crew - One size
99 kr

Har du och vännerna en grupputklädnad planerad inför halloween? Vare sig ni ska vara ett gäng rappare, roddare på en konsert eller något mittemellan så blir dessa?

Gangster Dam Maskeraddräkt - Medium

Gangster Dam Maskeraddräkt - Medium
499 kr

Det var en gång en stad som hette Chicago. Det var maffians och gangstrarnas huvudstad. I den staden krigade gansterbossarna om vem det var som skulle äga staden och därmed bli den mäktigaste?

Sheriffhatt Brun Deluxe - One size

Sheriffhatt Brun Deluxe - One size
99 kr

Vad vore en sheriff utan den obligatoriska sheriffhatten? Ja, ingen sheriff iallafall! Bara en sån där fusksheriff som tror han fortfarande har status och får respekt. Nehejdu! Så?

Happy Halloween Klubba - 17 g

Happy Halloween Klubba - 17 g
19 kr

Bus eller... godisklubba! Ladda med ett gäng spöklika klubbor innan halloweentåget knackar på din dörr, annars finns risken att du råkar ut för bus! Happy Halloween?

Face Jewels Moon Terror

Face Jewels Moon Terror
79 kr

Om planerna är att pimpa ansiktet inför nästa tillställning är det på sin plats med ett gäng glänsande ansiktsjuveler. Skapa en häftig kreation runt ögonen?

Sheriffstjärna Guld

Sheriffstjärna Guld
29 kr

Ingen sheriff känner sig stolt utan en tjusig sheriffstjärna på bröstet! Den här stjärnan är lite lyxigare än en plaststjärna och den blänker?

 
 

Paljetthatt Gangster Guld - One size är märkt med: hem, maskerad, maskeradaccessoarer, tillbehör, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.