Mustaschset Vilda Västern - 6-pack

Köp Mustaschset Vilda Västern - 6-pack billigt. Just nu endast 29 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Cowboyhatten sitter på huvudet, snusnäsduken hänger under hakan, pistolen sitter i hölstret på jeansen, men det är ändå något som saknas. Mustaschen så?

Du köper Mustaschset Vilda Västern - 6-pack hos Partykungen.
Endast 29 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Partymustascher - Mix

Partymustascher - Mix
129 kr

En karta med 12 st självhäftande mustascher.Välj mellan mixade färger eller rosa.

Mustasch USA

Mustasch USA
39 kr

Visa upp vilket land som ditt hjärta tillhör med olika kläder och accessoarer. Om du kommer ifrån eller älskar Amerika så har vi många olika supporterprylar för?

Nödfallsmustascher - 6-pack

Nödfallsmustascher - 6-pack
59 kr

Behöver du hitta en förklädnad med kort varsel? Om du stöter på ett ex oväntat, eller en gammal vän som du inte lust att prata med - ta fram dessa nödfallsmustascher?

Mustasch Gangster

Mustasch Gangster
29 kr

Här har vi en tuff mustasch som får dig att se ut som en klassisk italiensk gangster på momangen! Kom ihåg att matcha med en kritstreckskostym, cigarr och hatt.Mustasch Gangster?

80-tals Träningsoverall Blå Maskeraddräkt - One size

80-tals Träningsoverall Blå Maskeraddräkt - One size
399 kr

När det är 80-talsfest har man lov att klä sig med stil och den här träningsoverallen har definitivt ingen brist på just det. Komplettera med en peruk, mustasch och varför?

70-tals Dandy Svart Perukset med Mustasch

70-tals Dandy Svart Perukset med Mustasch
199 kr

OOOOOUUUH, SNYYYYYYGG!! Klart snyggast, ja det är du det när du glider omkring med detta perukset! Med ett perukset kan du vara allt från en typiskt 70-talist, till en amerikansk polis?

Mustaschkarta Western

Mustaschkarta Western
99 kr

I vilda västern är en praktfull och välvårdad mustasch minst lika viktig som en revolver i hölstret! Det är den lilla detaljen som definierar dig som en riktig western-karl.?

Regnbågsfärgad Mustasch

Regnbågsfärgad Mustasch
39 kr

Regnbågsguden har talat! Om du bara lyssnar, och tar på den den här mustaschen, blir du garanterat till maskeradens mest färgsprakande HUNK. En mustasch som får även de?

Polis Mustasch Svart

Polis Mustasch Svart
19 kr

Hårväxt passar många, men det är inte alla som kan få det, eller få det att hinna växa sig stort innan det är dags för maskerad. Vill du exempelvis komma?

 
 

Mustaschset Vilda Västern - 6-pack är märkt med: hem, maskerad, mustascher, skägg, skägg & mustascher, tillbehör, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.