Ishink Oktagon

Köp Ishink Oktagon billigt. Just nu endast 449 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Om du har en massa gäster att servera, så vill du inte springa till frysen efter isbitar stup i kvarten. Denna oktagon-formade ishink är perfekt till hemmabarer och evenemang där det?

Du köper Ishink Oktagon hos Partykungen.
Endast 449 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Munstycke till Gräddsifon - Svart Tulpan

Munstycke till Gräddsifon - Svart Tulpan
39 kr

Tycker du om att baka och bjuda släkt och vänner på smarriga tårtor och andra bakverk? Vill du imponera lite extra kan du spritsa grädden med en sprits. Det kommer att se riktigt?

Gräddsifon Svart - 0,50L

Gräddsifon Svart - 0,50L
349 kr

Har du någon gång önskat dig att kunna göra grädde utan att behöva vispa dina händer trötta? Eller skulle du också vilja dekorera den perfekta tårtan?

Ishammare i Trä - Stor

Ishammare i Trä - Stor
149 kr

Gedigen trähammare som gör det lättare att krossa isbitar till iskross. Används med fördel tillsammans med en iskrossningspåse där du placerar isbitarna inuti påsen?

Flaskhållare - Gul

Flaskhållare - Gul
49 kr

Svårt att lyckas med riktigt god beergharita? Då beror det troligtvis på att du saknar en flaskhållare! Med en sådan här blir inte bara drinken så god som den borde?

Motorcykelkedja Kapsylöppnare

Motorcykelkedja Kapsylöppnare
59 kr

Det är ju klart att man kan öppna en flaska med en vanlig tråkig kapsylöppnare, men varför skulle man göra det när det finns coola kapsylöppnare som den här??

Barlåda Classic - Barlåda

Barlåda Classic - Barlåda
129 kr

Ingen bartender med självrespekt skulle fungera i en stökig bar så se till att organisera ditt utrymme med en klassisk barlåda från Bar@Drinkstuff.Barlåda Classic är?

Jigger Polerad 25/50 ml

Jigger Polerad 25/50 ml
199 kr

Redan de gamla grekerna ställde sig frågan om en hemmabar verkligen är komplett utan en polerad jigger som rymmer både 25- och 50 ml. (Svaret är nej).Jigger Polerad 25/50 ml?

Serveringsbricka Guld

Serveringsbricka Guld
149 kr

Snittar, druvor och bubbel i mängder som presenteras på en bricka som skimrar i guld - kan man som gäst önska sig något mer? Piggar upp dukningen, buffén eller förminglet?

Mätglas i Plast 3-6 cl

Mätglas i Plast 3-6 cl
39 kr

Antingen är din drink 3 eller 6 cl stark, det finns inget mellanting och det är det här mätglaset ett levande bevis på. Ett perfekt redskap när du sysslar med din mixologi!Mätglas?

 
 

Ishink Oktagon är märkt med: bartillbehör, barutrustning, hem, ishinkar, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.