Happy Halloween Klubba - 17 g

Köp Happy Halloween Klubba - 17 g billigt. Just nu endast 19 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Bus eller... godisklubba! Ladda med ett gäng spöklika klubbor innan halloweentåget knackar på din dörr, annars finns risken att du råkar ut för bus! Happy Halloween?

Du köper Happy Halloween Klubba - 17 g hos Partykungen.
Endast 19 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

UV Neon Grön Bandana - One size

UV Neon Grön Bandana - One size
29 kr

En bandana har inte bara ett, men många, många praktiska anvädningsområden. Med den här kan du exempelvis bli en biker, en cowboy, bandit, gangster eller hårdrockare som?

Trollface T-shirt - Small

Trollface T-shirt - Small
199 kr

Den leende mannne är tillbaka (nej, det är ingen Beck-film). Fast trollare och beckfilmerna suger ungefär lika mycket, vi får nog skicka ett gäng till nästa inspelning! Material:?

Tjuv Maskeraddräkt - Small

Tjuv Maskeraddräkt - Small
299 kr

Är du en skurk som planerar att råna banken men saknar de rätta kläderna? Då är denna outfit något för dig! Tjuv Maskeraddräkt inkluderar en randig, svartvit?

Emoji Pingisbollar

Emoji Pingisbollar
49 kr

Pingis med vita bollar gör ingen glad. Införskaffa istället ett tokigt gäng med kraftfulla ansiktsuttryck! Du känner igen dom från din telefon och nu är dom redo att?

Partyhattar Alfons Åberg - 8-pack

Partyhattar Alfons Åberg - 8-pack
39 kr

Att Alfons gillar kalas är ingen hemlighet, så se till att han får närvara på nästa fest i form av ett gäng roliga partyhattar! En till varje gäst så ska?

Bounty Softbaked Cookies

Bounty Softbaked Cookies
39 kr

Ett gäng supergoda kakor som hämtat inspiration från den klassiska Bountyn. Det är chokladigt med härliga undertoner av kokos - och helt omöjligt att bara ta en!Bounty Softbaked?

Vilda Västern Sheriff Barn Maskeraddräkt - Large

Vilda Västern Sheriff Barn Maskeraddräkt - Large
499 kr

Sheriffen i stan är här! Den här dräkten är den perfekta outfiten till vilda västern-festen. Var redo på en fight med stadens tjuvar, fånga in de stulna pengarna?

Ishink Vit - 1-pack

Ishink Vit - 1-pack
199 kr

Ingen tycker om varm öl - kyl ner dem i den här ishinken! Ett riktigt måste när du ska servera ett gäng iskalla öl under festen. Ishink Vit är en ishink att?

Folieballong Blixt

Folieballong Blixt
99 kr

Ska du anordna överraskningsfest för ett gäng meteorologer behöver du ballonger med vädertema, och då är den här blixten perfekt! Eller ska du slänga ihop?

 
 

Happy Halloween Klubba - 17 g är märkt med: godis, godis & läsk, hem, klubbor, läsk, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.