Frostbite Minikyl - Silver

Köp Frostbite Minikyl - Silver billigt. Just nu endast 1 995 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Kyl dina drycker till perfektion med Frostbite Minikyl. Den rymmer upp till 45 burkar, och har en lättanvänd termostat som gör att du kan svalka dina drycker lite, eller kyla ned dem fullständigt.Den?

Du köper Frostbite Minikyl - Silver hos Partykungen.
Endast 1 995 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Tygbanner Tiki Bar

Tygbanner Tiki Bar
79 kr

På ditt kalas behöver ingen undra var man kan få tag på en drink. Det är ju bara att följa skylten! Bjud dina gäster på exotiska drinkar med frukt och bär?

Trälåda för Vinflaska

Trälåda för Vinflaska
299 kr

En flaska vin är ju en kanonkul gåva att både ge och få - speciellt om flaskan överlämnas i en häftig låda som ser lite ut som dåtidens resväska,?

Vinflaskhållare MC-Knutte

Vinflaskhållare MC-Knutte
399 kr

Ska du ta ledigt från MC-åkandet för en kväll? Då är det bara att korka upp vinflaskan och köra hårt med festandet istället. Detta vinställ gör?

Vinglasrack i Roséguld - 38 cm

Vinglasrack i Roséguld - 38 cm
149 kr

Förvaring kan vara ett problem i en välbesökt bar, vilket gör det här roséguldfärgade mässingspläterade vinglasracket till den perfekta lösningen. Det?

Wetstop Barmattor - Guinness

Wetstop Barmattor - Guinness
399 kr

Barmattor med droppstopp och 100% gummibas garanterar en matta som stannar på plats. Skydda baren och marknadsför samtididgt vad din bar har att erbjuda.Välj mellan 13 officiellt licensierade?

Vinglasrack i Guld - 60 cm

Vinglasrack i Guld - 60 cm
199 kr

Förvaring kan vara ett problem i en välbesökt bar, vilket gör det här mässingspläterade vinglasracket till den perfekta lösningen. Det passar både till att?

Askkopp Tärning

Askkopp Tärning
49 kr

En rolig askkopp som ser ut som en liten tärning! Här kan du lägga dina cigarettfimpar och du får samtidigt en kul detalj i ditt hem. Tärningsaskkoppen är en rolig present?

MM Vinhållare Ribbon

MM Vinhållare Ribbon
199 kr

Har du en exklusiv vinflaska där hemma som förtjänar en bättre plats än att den gömmer sig i nån mörk källare? Låt denna fantastiskt coola vinhållare?

Bar-Tavla Open

Bar-Tavla Open
299 kr

Signalera för vännerna att din bar är öppen på ett snyggt och roligt sätt med denna tjusiga och klassiska LED-skylt. Metallkedja för upphängning medföljer?

 
 

Frostbite Minikyl - Silver är märkt med: barinredning, bartillbehör, hem, minikyl, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.