El Wire LED Hatt - Lila

Köp El Wire LED Hatt - Lila billigt. Just nu endast 199 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Att du har ägt hattar genom åren råder det inga tvivel om. Men har du ägt en riktigt blinkande hatt någon gång? En hatt som med sin kaxiga ljusslinga sprider?

Du köper El Wire LED Hatt - Lila hos Partykungen.
Endast 199 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Glittrig Minihatt - Lila

Glittrig Minihatt - Lila
149 kr

Glittrig minihatt med flor. Hatten fästs enkelt i håret med medföljande diadem. Välj mellan flera olika färger. One size (vuxenstorlek).

Glitterhatt Guld - One size

Glitterhatt Guld - One size
29 kr

Sätt guldkant på festen med en glittrig guldhatt! Hattar hör hemma på alla kalas. De höjer stämningen direkt och en guldfärgad hatt höjer festen till skyarna.?

Grön Bowlerhatt - One size

Grön Bowlerhatt - One size
99 kr

Här har vi den, årets snyggaste hatt allstå! Den här hatten bör bäras upp med stolthet eftersom det är en garanterad blickvändare! Inget för den blyge med?

Höghatt Silver - One size

Höghatt Silver - One size
49 kr

Konsten att kunna vara elegant och festlig på samma gång är en balansgång som inte är helt lätt. Men desto lättare blir det med den här hatten! Höghatt?

Konduktör Hatt - One size

Konduktör Hatt - One size
199 kr

Har du alltid drömt om att spatsera på perronger och få höra "god eftermiddag, konduktörn!" av förbipasserande? Det kommer inte hända så länge du inte äger en?

Flygvärdinnehatt - One size

Flygvärdinnehatt - One size
69 kr

Marinblå flygvärdinne-hatt med tygemblem. One size (vuxenstorlek).

Officerare Hatt för Vuxna - One size

Officerare Hatt för Vuxna - One size
199 kr

Ta kommando och bli festens självklara mittpunkt! Med den här tjusiga officerarhatten på huvudet kommer du att få respekt av alla de andra gästerna. Frågan är nu om?

Kalkonhatt

Kalkonhatt
99 kr

Om du också vill fira Thanksgiving precis som amerikanerna är den här hatten ett måste! Om du däremot inte känner för att säga tack kan du istället matcha?

Filthatt Neongul

Filthatt Neongul
49 kr

Lys upp som solen med denna hatt på huvudet. Filthatten kommer i en lysande gul färg som inte går att undgå och folk kommer definitivt att vända sig om när du passerar?

 
 

El Wire LED Hatt - Lila är märkt med: hem, maskerad, maskeradaccessoarer, tillbehör, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.