Day of the Dead Höghatt - One size

Köp Day of the Dead Höghatt - One size billigt. Just nu endast 99 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Var mystisk, var cool, var superstilig när du träder in på maskeraden iförd denna Day of the Dead-inspirerade höghatt! Hatten är dekorerad med ett tjusigt band och romantiska,?

Du köper Day of the Dead Höghatt - One size hos Partykungen.
Endast 99 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Hatt USA - One size

Hatt USA - One size
99 kr

AMERIKAT, AMERIKAT, AMERIKAT! Bli en riktig amerikan genom att bära denna "traditionella" hatt. Matcha gärna med en liknande kostym.Hatt USA är en mycket festlig hatt i plast och polyester?

Cowboyhatt Rodeo Brun

Cowboyhatt Rodeo Brun
99 kr

Howdy, partner! Om drömmen om cowboyliv brinner stark kommer den här hatten göra sig perfekt på ditt huvud. Och aldrig är man väl så ståtlig som i brun hatt?Cowboyhatt?

Mad Hatt med Hår - One size

Mad Hatt med Hår - One size
99 kr

Är du förtjust i gåtor, lite smått tokig och jobbar som hattmakare? Ja, då är det självklart en Mad Hatt som ska sitta på ditt huvud! Hatten mäter ca 20?

Glitterhatt Neonrosa - One size

Glitterhatt Neonrosa - One size
29 kr

Rosa är alltid helt rätt att bära och glittrig rosa blir ju bara ännu bättre. Här kommer en hatt i just glittrig rosa som passar perfekt på en maskerad, en karneval?

Cowboypulver Supersalt - 2 kg

Cowboypulver Supersalt - 2 kg
199 kr

En riktig cowboy har häst, hatt och väskan fylld med cowboypulver med salmiaksmak. Ett perfekt godis att äta i farten - bara riv upp en påse och häll pulvret i munnen. Smaskens! Cowboypulver?

Jättesombrero - One size

Jättesombrero - One size
299 kr

En gigantiskt jätte sombrero i mexikanska färger med en diameter på hela 1 meter. Hatten är i vuxenstorlek och passar perfekt till den mexikanska festen!

Gangsterhatt Vit - One size

Gangsterhatt Vit - One size
99 kr

Vit gangsterhatt tillverkad av lite hårdare filtmaterial med svart band. Hatten är i "one size" modell och passar dig bäst som normalt har storlek 57-59 i huvudstorlek.

Bläckfisk Regnbåge Hatt

Bläckfisk Regnbåge Hatt
99 kr

Hur många gånger har du önskat att du hade lika många armar som en bläckfisk? Dessa armar har visserligen ingen direkt funktion kopplad till sig, annat än att vara helt?

Oktoberfest Hatt Bavarian - One size

Oktoberfest Hatt Bavarian - One size
59 kr

När du skålar in oktoberfest skall det göras med rätt hatt på huvudet. Den här klassiska tyrolerhatten är den ultimata huvudbonaden tillsammans med dina lederhosen! Oktoberfest?

 
 

Day of the Dead Höghatt - One size är märkt med: hattar, hem, maskerad, vuxenhattar, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.