ChillQuiet Minikylskåp - Svart

Köp ChillQuiet Minikylskåp - Svart billigt. Just nu endast 1 995 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

ChillQuiet Minikyl erbjuder ett bekvämt och stiligt sätt att kyla ner dina favoritdrycker. Detta 17 liters skåp är perfekt för placering där du behöver lite extra kylutrymme,?

Du köper ChillQuiet Minikylskåp - Svart hos Partykungen.
Endast 1 995 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Askkopp Tärning

Askkopp Tärning
49 kr

En rolig askkopp som ser ut som en liten tärning! Här kan du lägga dina cigarettfimpar och du får samtidigt en kul detalj i ditt hem. Tärningsaskkoppen är en rolig present?

Tygbanner Tiki Bar

Tygbanner Tiki Bar
79 kr

På ditt kalas behöver ingen undra var man kan få tag på en drink. Det är ju bara att följa skylten! Bjud dina gäster på exotiska drinkar med frukt och bär?

Vinflaskhållare MC-Knutte

Vinflaskhållare MC-Knutte
399 kr

Ska du ta ledigt från MC-åkandet för en kväll? Då är det bara att korka upp vinflaskan och köra hårt med festandet istället. Detta vinställ gör?

Vinglasrack i Roséguld - 38 cm

Vinglasrack i Roséguld - 38 cm
149 kr

Förvaring kan vara ett problem i en välbesökt bar, vilket gör det här roséguldfärgade mässingspläterade vinglasracket till den perfekta lösningen. Det?

Vinglasrack i Guld - 60 cm

Vinglasrack i Guld - 60 cm
199 kr

Förvaring kan vara ett problem i en välbesökt bar, vilket gör det här mässingspläterade vinglasracket till den perfekta lösningen. Det passar både till att?

Bar-Tavla Open

Bar-Tavla Open
299 kr

Signalera för vännerna att din bar är öppen på ett snyggt och roligt sätt med denna tjusiga och klassiska LED-skylt. Metallkedja för upphängning medföljer?

Trälåda för Vinflaska

Trälåda för Vinflaska
299 kr

En flaska vin är ju en kanonkul gåva att både ge och få - speciellt om flaskan överlämnas i en häftig låda som ser lite ut som dåtidens resväska,?

Wetstop Barmattor - Guinness

Wetstop Barmattor - Guinness
399 kr

Barmattor med droppstopp och 100% gummibas garanterar en matta som stannar på plats. Skydda baren och marknadsför samtididgt vad din bar har att erbjuda.Välj mellan 13 officiellt licensierade?

MM Vinhållare Ribbon

MM Vinhållare Ribbon
199 kr

Har du en exklusiv vinflaska där hemma som förtjänar en bättre plats än att den gömmer sig i nån mörk källare? Låt denna fantastiskt coola vinhållare?

 
 

ChillQuiet Minikylskåp - Svart är märkt med: barinredning, bartillbehör, hem, minikyl, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.