60-tals Hippie Girl Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size

Köp 60-tals Hippie Girl Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size billigt. Just nu endast 299 kronor.

Partykungen erbjuder:
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp
  • Enhetsfrakt

Klä ut dig till en härlig flower power-tjej med den här läckra hippiedräkten! En garanterad succé för 60-talsmaskeraden. Komplettera gärna med runda glasögon,?

Du köper 60-tals Hippie Girl Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size hos Partykungen.
Endast 299 kr
 

Vi vill gärna rekommendera:

Uppblåsbar Gitarr Hippie

Uppblåsbar Gitarr Hippie
49 kr

Vill du verkligen göra succé på 60-talsmaskeraden? Skaffa dig denna supercoola uppblåsbara gitarr som bara skriker hippie så det slår härliga till. Ett riktigt?

60-tals Groovy Skjorta - X-Large

60-tals Groovy Skjorta - X-Large
299 kr

Det är en 60-tals fest på gång och du ska dit! Letar du uppe på vinden efter bortglömda platåskor, utsvängda byxor och fransvästar men hittar inget av det? Då?

60-tals Byxor Mönstrade - X-Large

60-tals Byxor Mönstrade - X-Large
249 kr

Ut på dansgolvet med dig och sväng på höfterna som om det vore sent 60-tal! Till din hjälp har du Bee Gees "Stayin' Alive" på högsta volym och dessa vilt mönstrande?

Uppblåsbar Gitarr Flower Power

Uppblåsbar Gitarr Flower Power
49 kr

Upplev (eller återupplev) det frisläppta 60-talet till max med denna störtsköna uppblåsbara gitarr. Ett riktigt roligt tillbehör som garanterat blir en succé på?

70-tals Hippie Byxor Dam - Large/X-Large

70-tals Hippie Byxor Dam - Large/X-Large
199 kr

Kom till kalaset med 70-talstema som en hippie! Och för att förvandlas till en hippe behöver du såklart lite coola kläder. Kolla in de här färgglada byxorna! Visst blir?

Flagga Hippie

Flagga Hippie
99 kr

Har du haft en känsla av att bryta dig fri från samhället och köpa en gammal folkabuss? Kanske glida fritt genom Europa med långt, svajigt hår och lyssna på Dylan. Om?

60-tals Blond Peruk - One size

60-tals Blond Peruk - One size
149 kr

På med den blommiga klänningen, kamma till håret och lägg en blomma bakom örat, ja då är du redo för vad San Francisco har att erbjuda! Gör halloweenfesten?

Axelväska Hippie

Axelväska Hippie
99 kr

Även den som bara bryr sig om peace, love and understanding kan behöva en väska att lägga sina prylar i. Den här färgglada väskan passar alldeles utmärkt till en?

Hippie Väst - X-Large

Hippie Väst - X-Large
199 kr

Komplettera din fräsiga flower power-utstyrsel med denna jäsiga hippieväst till 60-talsfesten. Den fullkomligt skriker "peace" och kommer tveklöst bli en hit på festen och?

 
 

60-tals Hippie Girl Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size är märkt med: damdräkter, hem, maskerad, maskeraddräkter, dräkt, maskeradkläder, kostym, maskeradkostym.